Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Professionals

Creatieve Workshops & Arrangementen

Wij verzorgen (dag-)arrangementen, een combinatie van creatieve workshops, (eventueel) aangevuld met een hapje, een drankje, een lunch of een eenvoudige maaltijd. Ook een massage, een interessante rondleiding, een yoga-les of andere activiteit kan onderdeel van het arrangement zijn. Ideaal voor een familie-uitje, vriendinnendag of een afdelingsuitje. Voor bedrijven is er de mogelijkheid dit te combineren met een zakelijk overleg of teambuilding. Alles vindt plaats in een rustige sfeer, onder professionele begeleiding en uiteraard krijg je jouw creatie mee naar huis. Als het weer het toelaat wordt ook de prachtige tuin betrokken bij de activiteiten. 

 • Teken- en Schilderles (kinderen en volwassenen)
  Schilderen en tekenen begint met leren waarnemen. Je leert kijken, keuzes maken in ontwerp, leert omgaan met diverse materialen en technieken. Maak een begin met het ontdekken van je eigen stijl of ontwikkelt jouw stijl verder met de Schilder- en tekenles. Wil je meer info over de Teken- en schilderles? Klik dan hier.

 • Stap voor stap Schilderen 
  Van leeg doek tot meesterwerk. Geen ervaring, aanleg of talent nodig! Door de stap voor stap begeleiding lukt het gegarandeerd. Het is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Kies je favoriete doek en kom gezellig mee doen! Wil je meer info over Stap voor stap Schilderen? Klik dan hier.
 • Mozaïeken
  Met mozaïeken plak je gekleurde steentjes in een bepaald patroon dat zorgt voor een prachtig resultaat. Je kunt allerlei voorwerpen beplakken, van fotolijst tot stoeltje of je eigen huisnummer. Wil je meer info over Mozaïeken? Klik dan hier.

 • Speksteen Bewerken
  Speksteen is miljoenen jaren oud en is een zachte steensoort dat makkelijk te bewerken is. Vijl, polijst en schuur het en maak jouw eigen kunstwerk van steen. Wil je meer info over Speksteen Bewerken? Klik dan hier.  

 • Dikke Dames XL 
  Kom jij samen met je vriendinnen of collega’s een middag of avond schilderen onder het genot van een kopje thee, glaasje wijn en lekkere hapjes? Je hebt geen ervaring nodig. Er wordt voor gezorgd dat iedereen met een mooi schilderij naar huis gaat! Wil je meer info over dikke dame beschilderen? Klik dan hier.

 • Aboriginal Rock Painting
  Aboriginal Rock Painting, ook wel het stippen met verf op stenen genoemd. Maak naar eigen inzicht een patroon wat je met verf en een spijker aanbrengt en creëer jouw kunstwerk. Wil je meer info over Aboriginal Rock Painting? Klik dan hier.

 • Servies Beschilderen
  Beschilder een (houten)bord, kopjes of een theepot met behulp van 3D-verf, waarbij je reliëf voelt en ziet, en ontwerp jouw eigen servies. Kies ervoor om met vrije vormen te werken of volgens een patroon, het is jouw kunst en jouw servies! Wil je meer info over Servies Beschilderen? Klik dan hier.

 • Tea for one Beschilderen
  Voor het leukste serviesgoed hoef je tegenwoordig niet meer naar de winkel. Je maakt het namelijk gewoon zelf! Je gaat een Tea for one beschilderen met porseleinverf en daarna wordt het afgebakken in de oven. Wil je meer info over Tea for one Beschilderen? Mail dan naar  

 • Matroesjka's Beschilderen
  De matroesjka is van origine het Russische symbool voor moederschap, vruchtbaarheid en het vrouwenfiguur. Versier deze vrouwen, maak ze mooi, verleidelijk, schattig of heel modern. Wil je meer info over Matroesjka's Beschilderen? Klik dan hier.

 • Zendoodle Tekenen
  Een zendoodle is opgebouwd uit een aantal stromingslijnen – patronen die enige keren herhaald worden. Het resultaat is altijd prachtig, betoverend en verrassend. Wil je meer info over Zendoodle Tekenen? Mail dan naar

 • Bonte Koeien Beschilderen
  Beschilder koeien met mooie kwaliteit acrylverf. Natuurlijk geen echte koe, maar een papier maché koe van circa 40 cm. Deze koe wordt vast en zeker een super eye-catcher in je woonkamer, kinderkamer of op kantoor! Wil je meer info over Bonte Koeien Beschilderen? Klik dan hier.

 • Dikke Dames van Keramiek
  In 2 avonden ga je 2 Dikke Dames maken geheel in je eigen stijl. De eerste avond staat in het teken van het boetseren van deze 2 dames. Vervolgens zetten wij ze in de oven zodat je op de tweede avond je dames kunt komen beschilderen. Wil je meer info over Dikke Dames van Keramiek? Mail dan naar

 • Klok Pimpen
  Je pimpt je eigen pulpklok met de kleurrijke pak en plaktechniek of je gaat je klok beschilderen met een mooie kwaliteit acrylverf. Een combinatie van deze 2 mag natuurlijk ook. En deze klok doet het natuurlijk ook nog echt met een batterij erin! Wil je meer info over Klok Pimpen? Klik dan hier.

 • Beschermengel Schilderen
  We beginnen met het kiezen van een engelenkaart die je kunt gebruiken als inspiratie voor de schildering. Je kunt er natuurlijk ook een persoonlijke boodschap in verwerken dmv stempels of een handgeschreven bericht. Creëer zo je eigen beschermengel of voor iemand die je dierbaar is. Wil je meer info over Beschermengel Schilderen? Klik dan hier.

 • Theepot Beschilderen
  Beschilder je eigen giga theepot in gezellige knalkleuren of misschien houd je het liever rustig met mooie lichte tinten. Ook kun je hem gaan beplakken met mooie leuke papiertjes of patroontjes. Een combinatie mag natuurlijk ook. Wil je meer info over Theepot Beschilderen? Mail dan naar

 • Maskerade
  Je gaat een masker versieren met acrylverf, 3D verf, glitterverf, veertjes en papier. Na afloop vertelt iedereen in het kort het hoe en waarom van je maske. Je zult verbaasd zijn wat voor verhalen er achter het masker schuilen. Wil je meer info over Maskerade? Mail dan naar

 • Schilderen
  Schilderen in de stijl van je favoriete kunstenaar. Bijvoorbeeld de dikke dames van El van Leersum of de creaties van Blond Amsterdam? Het kan allemaal, ontspannen werken aan je eigen schilderij met professionele begeleiding. Wil je meer info over Schilderen? Klik dan hier.
 • Creatief bezig zijn
  Zin in een ongedwongen creatief avondje op donderdag? Kom dan in een fijne en gezellige sfeer onder het genot van een gratis kopje koffie of thee lekker aan de slag in ons sfeervolle atelier. Kies bijvoorbeeld voor het beschilderen van een bonte koe of matroesjka of pimp een klok. Wil je meer info over Creatief bezig zijn? Klik dan hier.
 • Groepsschilderen
  Het Levensatelier heeft diverse vormen om in groepsverband een schilderworkshop te doen. Bijvoorbeeld het Puzzel-schilderij of de doorschuifworkshop. Het kan allemaal, ontspannen met een groep aan jullie eigen creatie werken met professionele begeleiding. Wil je meer info over Groepsschilderen? Klik dan hier.

 • Kinderatelier
  Kinderen van 7 t/m 12 jaar die graag creatief bezig zijn, kunnen bij het Kinderatelier in ontspannen sfeer hun eigen kunstwerken maken. In deze afwisselende cursus die eens in de 2 weken plaats vindt, krijgen de kinderen leuke uitdagende opdrachten. Wil je meer info over Kinderatelier? Klik dan hier.

 • Open Atelier
  In het open atelier kun je, tegen een kleine dagvergoeding zonder begeleiding, vrij tekenen, schilderen, speksteen bewerken of op een andere manier creatief bezig zijn. Het kunstwerk dat je maakt kun je mee naar huis nemen of te koop aanbieden in onze winkel. Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen, je wordt dan wegwijs gemaakt en kunt meteen aan de gang. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van de tuin. Super leuk! Wil je meer info over ons open atelier? Klik dan hier.

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: