Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Professionals

Creatieve Workshops & Arrangementen

 

Wij verzorgen (dag-)arrangementen, een combinatie van creatieve workshops, (eventueel) aangevuld met een hapje, een drankje, een lunch of een eenvoudige maaltijd. Ook een massage, een interessante rondleiding, een yoga-les of andere activiteit kan onderdeel van het arrangement zijn. Ideaal voor een familie-uitje, vriendinnendag of een afdelingsuitje. Voor bedrijven is er de mogelijkheid dit te combineren met een zakelijk overleg of teambuilding. Alles vindt plaats in een rustige sfeer, onder professionele begeleiding en uiteraard krijg je jouw creatie mee naar huis. Als het weer het toelaat wordt ook de prachtige tuin betrokken bij de activiteiten. 

 • Tekenen en schilderen (volwassenen)
  Wil je graag (beter) leren tekenen of schilderen? Misschien wil je meer diepte geven aan je werk door licht en schaduw, of een techniek verbeteren. Met wat experimenteren, geduld en inzet kun je veel leren. Misschien werk je graag met acrylverf en wil je kleuren leren mengen of iets naschilderen. Je kan ook vrij werken óf je gaat aan de slag met leuke opdrachten. Het gaat erom dat jij creatief bezig bent en ervan kunt genieten. Door tips zal je leren je verder te ontwikkelen. Wil je meer info over de Teken- en schilderles? Klik dan hier.
 • Tekenen en schilderen (jongeren)
  Ben je tussen de 7 en 15 jaar en wil je graag (beter) leren tekenen of schilderen? Misschien wil je dat wat je ziet op papier kunnen zetten, compleet met licht en schaduw. Wil je liever met kleur en verf aan de slag, kleuren leren mengen en iets naschilderen? Een eigen opdracht of gezamenlijk aan de slag, het gaat erom dat jij creatief bezig kunt zijn en iedereen op eigen niveau. Door tips in de lessen verbeter je je kunsten en wie weet word je een echte artiest. Wil je meer info over tekenen en schilderen voor jongeren?Klik dan hier.
 • Kinderatelier
  Ben je tussen de 7 en 12 jaar en ben je graag creatief bezig? Dan ben je welkom in het kinderatelier. Je gaat met allerlei materialen en technieken aan de slag. Fantasie en creativiteit zijn belangrijk en we ontwikkelen dit hier samen verder. Gezellig in een kleine groep van maximaal 8 kinderen werken, ieder op zijn manier. Ruimte voor persoonlijke aandacht maar ook mooi om samen te creëren en van elkaar te leren! Wil je meer info over Kinderatelier? Mail dan naar 

 • Stap voor stap Schilderen 
  Van leeg doek tot meesterwerk. Geen ervaring, aanleg of talent nodig! Door de stap voor stap begeleiding lukt het gegarandeerd. Het is de ideale combinatie van ontspanning en creativiteit. Kies je favoriete doek en kom gezellig mee doen! Wil je meer info over Stap voor stap Schilderen? Klik dan hier.
 • 'Nana' Beschilderen
  Een Nana is een expressief, in felle kleuren beschilderd, manshoog vrouwenbeeld. De Nana’s werden gecreëerd door de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle.  De eerste Nana maakte zij in 1965. Haar Nana-figuren zijn wereldberoemd en staan symbool voor sterke en vrije vrouwen. Wil je meer info over 'Nana' Beschilderen? Klik dan hier.
 • 'Stippelvirus'
  Tijdens deze workshop maak je zelf een stippelkunstwerkje op serviesgoed, je leert alle tips en trucs om daarna zelfstandig met deze leuke hobby aan de slag te kunnen. We beschilderen een gebaksbordje of mok in je favoriete kleuren met talloze stipjes. Je gebruikt sjablonen, verschillende maten stippelstokjes en natuurlijk professionele stippelverf.  De nadruk ligt bij deze workshop meer op het leren van de stiptechniek. Dit in tegenstelling tot de normale workshop servies beschilderen. Wil je meer info over 'Stippelvirus'? Klik dan hier.
 • Mozaïeken
  Met mozaïeken plak je gekleurde steentjes in een bepaald patroon dat zorgt voor een prachtig resultaat. Je kunt allerlei voorwerpen beplakken, van fotolijst tot stoeltje of je eigen huisnummer. Wil je meer info over Mozaïeken? Klik dan hier.

 • Speksteen Bewerken
  Speksteen is miljoenen jaren oud en is een zachte steensoort dat makkelijk te bewerken is. Vijl, polijst en schuur het en maak jouw eigen kunstwerk van steen. Wil je meer info over Speksteen Bewerken? Klik dan hier.

 • Dikke Dames XL 
  Kom jij samen met je vriendinnen of collega’s een middag of avond schilderen onder het genot van een kopje thee, glaasje wijn en lekkere hapjes? Je hebt geen ervaring nodig. Er wordt voor gezorgd dat iedereen met een mooi schilderij naar huis gaat! Wil je meer info over dikke dame beschilderen? Mail dan naar

 • Aboriginal Painting
  Aboriginal Rock Painting, ook wel het stippen met verf op stenen genoemd. Maak naar eigen inzicht een patroon wat je met verf en een spijker aanbrengt en creëer jouw kunstwerk. Wil je meer info over Aboriginal Rock Painting? Klik dan hier.

 • Servies Beschilderen
  Beschilder een (houten)bord, kopjes of een theepot met behulp van 3D-verf, waarbij je reliëf voelt en ziet, en ontwerp jouw eigen servies. Kies ervoor om met vrije vormen te werken of volgens een patroon, het is jouw kunst en jouw servies! Wil je meer info over Servies Beschilderen? Klik dan hier.

 • Tea for one Beschilderen
  Voor het leukste serviesgoed hoef je tegenwoordig niet meer naar de winkel. Je maakt het namelijk gewoon zelf! Je gaat een Tea for one beschilderen met porseleinverf en daarna wordt het afgebakken in de oven. Wil je meer info over Tea for one Beschilderen? Mail dan naar  

 • Matroesjka's Beschilderen
  De matroesjka is van origine het Russische symbool voor moederschap, vruchtbaarheid en het vrouwenfiguur. Versier deze vrouwen, maak ze mooi, verleidelijk, schattig of heel modern. Wil je meer info over Matroesjka's Beschilderen? Klik dan hier.

 • Zendoodle Tekenen
  Een zendoodle is opgebouwd uit een aantal stromingslijnen – patronen die enige keren herhaald worden. Het resultaat is altijd prachtig, betoverend en verrassend. Wil je meer info over Zendoodle Tekenen? Mail dan naar

 • Bonte Koeien Beschilderen
  Beschilder koeien met mooie kwaliteit acrylverf. Natuurlijk geen echte koe, maar een papier maché koe van circa 40 cm. Deze koe wordt vast en zeker een super eye-catcher in je woonkamer, kinderkamer of op kantoor! Wil je meer info over Bonte Koeien Beschilderen?  Klik dan hier.

 • Dikke Dames van Keramiek
  In 2 avonden ga je 2 Dikke Dames maken geheel in je eigen stijl. De eerste avond staat in het teken van het boetseren van deze 2 dames. Vervolgens zetten wij ze in de oven zodat je op de tweede avond je dames kunt komen beschilderen. Wil je meer info over Dikke Dames van Keramiek? Mail dan naar
 • Klok Pimpen
  Je pimpt je eigen pulpklok met de kleurrijke pak en plaktechniek of je gaat je klok beschilderen met een mooie kwaliteit acrylverf. Een combinatie van deze 2 mag natuurlijk ook. En deze klok doet het natuurlijk ook nog echt met een batterij erin! Wil je meer info over Klok Pimpen? Klik dan hier.

 • Beschermengel Schilderen
  We beginnen met het kiezen van een engelenkaart die je kunt gebruiken als inspiratie voor de schildering. Je kunt er natuurlijk ook een persoonlijke boodschap in verwerken dmv stempels of een handgeschreven bericht. Creëer zo je eigen beschermengel of voor iemand die je dierbaar is. Wil je meer info over Beschermengel Schilderen? Klik dan hier.

 • Theepot Beschilderen
  Beschilder je eigen giga theepot in gezellige knalkleuren of misschien houd je het liever rustig met mooie lichte tinten. Ook kun je hem gaan beplakken met mooie leuke papiertjes of patroontjes. Een combinatie mag natuurlijk ook. Wil je meer info over Theepot Beschilderen? Mail dan naar

 • Maskerade
  Je gaat een masker versieren met acrylverf, 3D verf, glitterverf, veertjes en papier. Na afloop vertelt iedereen in het kort het hoe en waarom van je maske. Je zult verbaasd zijn wat voor verhalen er achter het masker schuilen. Wil je meer info over Maskerade? Mail dan naar
 • Creatief bezig zijn
  Zin in een ongedwongen creatief avondje op donderdag? Kom dan in een fijne en gezellige sfeer onder het genot van een gratis kopje koffie of thee lekker aan de slag in ons sfeervolle atelier. Kies bijvoorbeeld voor het beschilderen van een bonte koe of matroesjka of pimp een klok. Wil je meer info over Creatief bezig zijn? Klik dan hier.
 • Groepsschilderen
  Het Levensatelier heeft diverse vormen om in groepsverband een schilderworkshop te doen. Bijvoorbeeld het Puzzel-schilderij of de doorschuifworkshop. Het kan allemaal, ontspannen met een groep aan jullie eigen creatie werken met professionele begeleiding. Wil je meer info over Groepsschilderen? Mail dan naar
 • Open Atelier
  In het open atelier kun je, tegen een kleine dagvergoeding zonder begeleiding, vrij tekenen, schilderen, speksteen bewerken of op een andere manier creatief bezig zijn. Het kunstwerk dat je maakt kun je mee naar huis nemen of te koop aanbieden in onze winkel. Tijdens onze openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen, je wordt dan wegwijs gemaakt en kunt meteen aan de gang. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van de tuin. Super leuk! Wil je meer info over ons open atelier? Klik dan hier.

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: