Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Gasten

Overige hulpverlening

Naast Geestelijke Gezondheidszorg en Dagbesteding, biedt Het Levensatelier ook andere vormen van hulpverlening aan. Denk hierbij aan (kinder)coaching, rouwverwerking, conflictbemiddeling, loopbaan- en re-integratieadvies, sociale vaardigheidstrainingen en diverse andere vormen van therapie.

 • Rouwverwerking
  Hoe ga je om met het verlies van iemand die je dierbaar is? Een rouwproces waar je doorheen gaat en uiteindelijk als een krachtiger persoon uitkomt. Door middel van schrijven, een gesprek, schilderen of tekenen krijgt het verdriet een stem. Wil je meer info over rouwverwerking? Klik dan hier.

 • Kindercoaching
  Soms zit je niet zo goed in je vel en weet je niet goed waar dat door komt. Een kindercoach kan hierbij helpen, begeleiding en/of adviseren. Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende vorm van hulpverlening voor kinderen, jongeren en jong volwassenen én hun ouders met een hulpvraag op het gebied van leren of op sociaal-emotioneel vlak. Ook kan kindercoaching in het voor- of natraject van kindertherapie worden ingezet. Wil je meer info over kindercoaching? Klik dan hier.

 • Mediation
  Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict, met behulp van een neutrale vakbekwame conflictbemiddelaar. Een mediator brengt het gesprek weer op gang tussen partijen, hij begeleidt onderhandelingen en bewaakt het proces. De onderliggende belangen worden in beeld gebracht en de betrokkenen worden begeleidt om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Wil je meer info over mediation? Klik dan hier.

 • Afasiebegeleiding
  Afasie is een taalstoornis die ontstaan is door een hersenletsel. Na logopedie is het belangrijk dat het geoefende gebruikt blijft worden in het dagelijks leven. Afasie begeleiding bestaat uit het onderhouden van de geleerde taalvaardigheid; training van taal door o.a. schrijf- en leesoefeningen, groepsgesprekken en ontspanning. Alles gericht op communicatie en om het deelnemen aan de samenleving te stimuleren. Wil je meer info over afasiebegeleiding? Klik dan hier.

 • Coaching (volwassenen)
  Coaching richt zich op een ieder die zich professioneel wilt ontwikkelen. Voor iedere coachingsvraag stellen wij een passend traject vast. Coaching is mogelijk op de volgende gebieden: persoonlijke effectiviteit en communicatie, persoonlijk leiderschap, een juiste balans vinden tussen werk en privé en teamcoaching. Wil je meer info over coaching? Klik dan hier.

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: