Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Professionals

Massages

Aanraking is misschien wel de oudste manier van genezen. Tijdens de massage, dus de aanraking, neemt het hormoon oxytocine in het lichaam toe. Hierdoor word je rustig en vredig, ontspannen je spieren en verlaagd het de bloeddruk. Een prima manier om weer even bij jezelf te komen.

 • Reflexologie
  Reflexologie helpt mensen te leren luisteren naar signalen van het lichaam zodat overbelasting of uitputting wordt voorkomen. Tijdens een reflexmoment kunnen verschillende technieken gebruikt worden maar de basis zijn de voeten waarbij de domeinen beweging, ademhaling, slaap, immuunsysteem, stress en voeding essentieel zijn. Wil je meer info over reflexologie? Klik dan hier.
 • Babyreflexologie
  Op een zachte en natuurlijke manier wordt verlichting gebracht aan de klachten van uw baby (vanaf 4 weken) en peuters tot 3 jaar. Behandeling varieert van 5 à 10 minuten tot 25 minuten. Zou je het zelf willen leren of heb je een groepje moeders/ geïnteresseerden dan kan in groepsverband iets georganiseerd worden van 1,5 à 2 uur. Wil je meer info over babyreflexologie? Klik dan hier.
 • Ontspanningsmassage
  Bij een ontspanningsmassage wordt het lichaam aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd afgestemd op de behoefte van de massee op dat moment. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan rust en ontspanning, aan het lenigen van aanrakingsarmoede of simpelweg aan een aangename tijdspassering. Uiteenlopende wensen zoals vloeiende effleurages afgewisseld met lichte tot stevige knedingen die bij de betrokkene leven, worden toegepast en om die reden is geen enkele massage hetzelfde. Wil je meer info over een ontspanningsmassage? Klik dan hier. 

 • Voetmassage
  Een voetmassage is pure ontspanning waarbij een voetenbad een essentieel onderdeel is. De drempel is laag omdat de massee gekleed op de massagetafel ligt en alleen de onderbenen en voeten worden gemasseerd. Met rustgevende bewegingen van de handen door middels van strijken, kneden en roteren wordt ontspanning gecreëerd. De ontspanning die in de voeten ontstaat, zal zich over het hele lichaam verspreiden. Wil je meer info over een voetmassage? Klik dan hier.

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: