Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Professionals

Massages

Aanraking is misschien wel de oudste manier van genezen. Tijdens de massage, dus de aanraking, neemt het hormoon oxytocine in het lichaam toe. Hierdoor word je rustig en vredig, ontspannen je spieren en verlaagd het de bloeddruk. Een prima manier om weer even bij jezelf te komen.

 • Massage-arrangement
  In een oase aan rust kun je alleen of samen met je partner, vriend(in), familielid voor enkele uren in de watten worden gelegd. De combinaties van verschillende massagetechnieken zorgen dat lichaam en geest tot rust komen. Daarna lekker bijkomen in de zithoek, genieten van de stilte, de rustige muziek of een goed tijdschrift. Wil je meer info over een massage-arrangement? Mail dan naar .

 • Energetische Massage
  Met een energetische of haptische massage licht de nadruk op het gewaar worden en in beweging brengen van de energiestroom. Door middel van strijkingen en knedingen wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie gestimuleerd. Ook is er aandacht voor de ademstroom. Wil je meer info over een energetische/haptische massage? Mail dan naar .

 • Holistic-Pulsing
  Met Holistic-Pulsing wordt het lichaam gepulst in een op de persoon afgestemd ritme. Het brengt je lichaam weer terug naar de natuurlijke stroming. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten en er ontstaat ruimte om te luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Wil je meer info over holistic-pulsing? Mail dan naar .

 • Voetreflexmassage
  Op en onder de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met lichaamsdelen en organen. Door middel van massage/aanraking van de voeten wordt in feite het hele lijf aangeraakt en kan verandering en bewustwording optreden. Wil je meer info over een voetreflexmassage? Mail dan naar .

 • Ontspanningsmassage
  In deze totaalmassage worden verschillende massages samengevoegd tot een geheel. Zo wordt er gebruik gemaakt van intuïtieve massage (strijkingen en knedingen), dynamische massage (het lichaam wordt rustig in beweging gebracht en in een ritme gewiegd) en polariteitmassage (energievelden worden in balans gebracht). Met behulp van een warme basisolie, desgewenst aangevuld met een etherische olie, wordt deze totaalmassage als ontspannend en rustgevend ervaren. Wil je meer info over een ontspanningsmassage? Mail dan naar .

 • Kinder- en jongeren massage
  Het is van vitaal belang om jouw kind de kans te bieden om even helemaal niets te hoeven, om terug te komen bij zichzelf. Om te voelen "je bent goed zoals je bent". En aanraking in de vorm van massage is een fantastische manier om deze boodschap aan jouw kind over te brengen. Wil je meer info over een kinder- en jongeren massage? Mail dan naar .

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: