Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Professionals

Marcel

''Ik ben de mindfulness training gaan volgen omdat ik meer in het hier en nu wilde leven. Ik  had namelijk een druk en hectisch leven. Hierdoor ‘moest’ ik veel en was ik niet goed in staat om van de kleine dingen te genieten. Ik wilde uiteindelijk meer rust kunnen vinden voor mezelf.

Door de training ben ik nu in staat om mijn aandacht veel beter op één ding tegelijk te richten, zonder dat er steeds allerlei gedachten door mijn hoofd gaan. Hierdoor ben ik me ook veel meer bewust van waarmee ik bezig ben of waarmee ik nu even niet bezig wil zijn. Ik ben dan ook veel beter in staat om keuzes te maken. Ik voel me meer ontspannen omdat er minder dingen moeten en ik meer van het moment zelf kan genieten. Ik ben ook veel meer gaan voelen en hierdoor neem ik mezelf meer serieus.

Ik kan de training aan iedereen aanbevelen die meer inzicht in zichzelf wil krijgen en zich als persoon wil ontwikkelen. De training maakt je bewuster en hierdoor ben je in staat meer te genieten in je vaak drukke leven.

De manier waarop Niels uitleg geeft en de mindfulness training leidt geeft veel ruimte voor mijzelf en de mogelijkheid te onderzoeken wat het beste bij mij past. Niels heeft me laten ervaren wat de positieve effecten zijn, maar ook de weerstand. Door de veiligheid die ik en de anderen in mijn groep hebben ervaren werd er heel veel gedeeld en was dit hierdoor ook zeer waardevol.''

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: