Mail ons       Bel ons: 0493 - 670 251

        Nieuwsbrief         Professionals

Blijde mensen zijn altijd mooi

Astrid van Seccelen is kunstenares en daarnaast psychotherapeut en mede-oprichtster van Het Levensatelier in Asten. Astrid is geïnteresseerd in mensen, in wie ze zijn en wat hen drijft. Zowel vanuit haar professioneel vakgebied alsook vanuit haar creatieve hart wordt ze geraakt door de ziel van de mens en brengt dat over op het schilderdoek. Het zijn vaak portretten van mensen die hun eigenheid symboliseren aangevuld met symbolieken om de kijker op een positieve manier te raken in de liefde die in elke mens zit.
Astrid schildert met veel oog voor detail en hoe langer je naar een schilderij van haar kijkt, hoe meer je ziet wat je eerder nog niet gezien hebt. Veel van haar schilderijen zijn vol met allerlei symbolieken uit de geschiedenis die tot in detail zijn ingebed in het schilderij maar als geheel nagenoeg niet opvallen. Ook het gebruik van vrolijke kleuren loopt als een rode draad door haar schilderijen en is ook een typische karakteristiek van Astrid in haar doen en laten. Ze schildert vanuit haar hart en eigenheid en geniet ook zelf van het proces om tot een schilderij te komen.
Haar meest opvallende werk is een serie van 5 grote schilderijen met portretten, allen met een opvallend hoofddeksel wat past bij de ziel van de geschilderde persoon. Daarnaast is ze nu bezig met het portretteren van kindergezichten en ook hun ziel wordt weerspiegelt in hun hoofddeksels, zij het op een weer geheel andere wijze. Dit maakt deze schilderijen tot een unieke ervaring om naar te kijken.

astrid7
astrid6
astrid5
astrid4
astrid3
astrid2
astrid1
winkel uitonsatelier14
winkel uitonsatelier12
winkel uitonsatelier13

logo


Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
T 0493 67 0 251
E-mail: